Miło nam poinformować, że ukazała się w sprzedaży kolejna partia koszulek sympatyków naszej strony. Wielkim zaskoczeniem było dla nas to, w jakim tempie rozeszła się pierwsza partia i dlatego wychodząc na przeciw zapotrzebowaniu, zamówiliśmy kolejne 30 szt. Mamy nadzieję, że i te koszulki szybko znajdą swoich właścicieli.

Koszulki dostępne są w rozmiarach M, L, XL, XXL. Gramatura materiału 200, kolor czarny. Nadruk naniesiony metodą FLEX. Koszt koszulki 30 zł.

Koszulki można nabyć w sklepie militarnym WOJAK.

Wyspiańskiego 2A/1U, osiedle Górne, Piła.

Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy Obecny czas: 07 Wrz 2010 07:34

Odpowiedz  [ 10 posty(ów) ] 
 Zmiany na "Stronie głównej" i "Forum" 
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Miejscowość: Piła - Staszyce
Post Zmiany na "Stronie głównej" i "Forum"
Od kilku dni mamy "nowy wygląd" forum. Chodzi mi o zapis "nowego postu". Nie wiem jak kto, ale ja osobiście wolałem uprzedni sposób.
Możę później się przyzwyczaję do nowości???

Pozdrawiam

09 Paź 2006 14:03
Profil E-mail

Miejscowość: Dolaszewo
Nie zauważam różnic w publikowaniu nowego postu - może to nie o to chodzi? Podobają mi się jednak na stronie główniej oznaczenia typu "Dzisiaj", "Wczoraj" dotyczące daty publikowania ostatniego postu. Ułatwienie, czasem oznaczy się wszystko jako przczytane, ale się o czymś zapomni. Wilele razy szukając w taki sposób czy coś jeszcze nie zostało, myliłem np. Pon 15 wrz, z Pon 22 wrz. To mi się podoba.

16 Paź 2006 16:55
Moderator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Koschütz
Mi także podoba sie nowa wersja strony z oznaczeniami dzisiaj i wczoraj.
Widziałem, że były z tym lekkie kłopoty, bo jak otworzyłem stronę główną w dniu kiedy Bogdan rozpoczynał ten temat to miałem wszysko zaznaczone jako wczoraj.
No i jeszcze jedna sprawa: nie działa u mnie opcja logowania automatycznego, chciaż zaznaczam ją przy każdym logowaniu to nigdy nie zdarzyło się bym po powtórnym wejściu był zalogowany.
Pozdrawiam

17 Paź 2006 10:17
Profil E-mail
ADMINISTRATOR
Awatar użytkownika

Miejscowość: Piła - Matwiejewa dawniej Westendstraße
Mi także podoba sie nowa wersja strony z oznaczeniami dzisiaj i wczoraj.
Widziałem, że były z tym lekkie kłopoty, bo jak otworzyłem stronę główną w dniu kiedy Bogdan rozpoczynał ten temat to miałem wszysko zaznaczone jako wczoraj.

Prawdopodobnie akurat w tym momencie aktualizowałem pliki forum.

marasxt napisał(a):
No i jeszcze jedna sprawa: nie działa u mnie opcja logowania automatycznego, chciaż zaznaczam ją przy każdym logowaniu to nigdy nie zdarzyło się bym po powtórnym wejściu był zalogowany.

Wydaje mi się że problemem mogą tu być pliki cookie. Na początek spróbuj wyczyścić pliki cookie przeglądarki, powinno pomóc. Podaj też z jakiej przeglądarki korzystasz to spróbuje pomóc w razie problemów.
Czy ktoś również ma podobne problemy?

Acha, jeszcze jedna ważna rzecz! Autologowanie przestaje działać w momencie gdy naciśniecie przycisk "WYLOGUJ", wyrażacie w tym momencie chęć rezygnacji z tej opcji. Jeżeli chcecie tego uniknąć powinniście zamknąć bezpośrednio okno ze stroną albo poprostu całą przegladarkę.

17 Paź 2006 20:45
Profil E-mail WWW
ADMINISTRATOR
Awatar użytkownika

Dzisiaj został wprowadzony nowy dodatek na "Stronie głównej" w postaci nowej tabelki z odnośnikami do najświeższych postów napisanych na naszym forum. Mam nadzieję że w ten sposób zachęcimy nowych użytkowników do zapoznania się bliżej z naszym forum :)

02 Lis 2006 14:53
Profil E-mail WWW
ADMINISTRATOR
Awatar użytkownika

Post Re: Zmiany na "Stronie głównej" i "Forum"
Utworzyłem na "Stronie głównej" nowy dział > AUKCJE (prawa belka).
W dziale zamieściłem linki do trzech najbardziej popularnych stron aukcyjnych. Linki prowadzą do wyników wyszukiwania przedmiotów związanych ze Schneidemühl.

02 Kwi 2010 23:35
Profil E-mail WWW
ADMINISTRATOR
Awatar użytkownika

Przy okazji aktualizacji stylu, dodano nową opcję na forum > SZYBKA ODPOWIEDŹ, która powinna lekko usprawnić pisanie nowych postów.

Image

Po aktualizacji zapewne pojawiło się kilka problemów, które postaram się jeszcze dzisiaj usunąć.

03 Maj 2010 17:23
Profil E-mail WWW
ADMINISTRATOR
Awatar użytkownika

Pojawił się kolejny gadżet usprawniający działanie forum "Zobacz nieprzeczytane posty". Opcja dostępna tylko dla zalogowanych użytkowników.

Image

04 Maj 2010 12:43
Profil E-mail WWW
ADMINISTRATOR
Awatar użytkownika

Objaśnię jeszcze czym różnią się linki (wszystkie widoczne tylko dla zalogowanych użytkowników):

Zobacz nowe posty - pokazuje nowo napisane posty od ostatniego logowania/wizyty na forum. Po wylogowaniu, lista zeruję się!

Zobacz nieprzeczytane posty - pokazuje wszystkie nie przeczytane przez użytkownika posty. Wyniki nie zerują się po wylogowaniu i można kontynuawać przeglądanie tej listy przy kolejnej wizycie na forum. Dzięki tej opcji żaden post Wam nie umknie.

Zobacz swoje posty - bez komentarza, nie trzeba chyba wyjaśniać?

04 Maj 2010 12:54
Profil E-mail WWW
ADMINISTRATOR
Awatar użytkownika

Zostały zamontowane dwa liczniki gości, na Stronie Głównej i Forum. Liczniki notują wejścia użytkowników unikatowych. Liczniki znajdują się w stopce Strony Głównej i Forum (sam dół strony).
Start statystyk - 11 maja 2010, godz. 16.

11 Maj 2010 19:50
Profil E-mail WWW
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Odpowiedz   [ 10 posty(ów) ] 

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości