Książka Stukowskiego "Do końca w Pile" dostępna!
O ile dobrze pamiętam, książkę można dostać w nowym sklepie militarnym "Wojak" na ul. Wyspiańskiego, lecz niestety ceny nie pamiętam, ale na pewno nie będzie droga, bo sklep ogólnie jest tani... widziałem ją na pewno w zeszły wtorek, tj. 10 kwietnia, nie wiem czy jeszcze jest dostępna bo nie jestem aktualnie w Pile... zawsze możecie tam uderzyć w celu zdobycia jakichś wiadomości, albo zakupu książki. 
Cena książki w sklepie to 30zl, czyli 10zl drożej niż u wydawcy.Rolerfer pisze:O ile dobrze pamiętam, książkę można dostać w nowym sklepie militarnym "Wojak" na ul. Wyspiańskiego, lecz niestety ceny nie pamiętam, ale napewno nie będzie droga, bo sklep ogólnie jest tani... widziałem ją napewno w zeszły wtorek, tj. 10 kwietnia, nie wiem czy jeszcze jest dostępna bo nie jestem aktualnie w Pile...zawsze możecie tam uderzyć w celu zdobycia jakichś wiadomości, albo zakupu książki.
"Do końca w Pile" Stukowskiego - wyprzedaż!!
W związku z moją wyprowadzką z Piły do końca miesiąca lipca promocyjna cena na książkę. Teraz tylko 15 zł za egz.
Mój tel. 888841206
Mój tel. 888841206
Re: Książka Stukowskiego "Do końca w Pile" dostępna!
Czy ową książkę można jeszcze gdzieś nabyć? pilskie księgarnie, wydawnictwo internetowe wysyłkowe, pod jakim hasłem szukać jej na allegro?).
Ów doktor Stukowski był w latach trzydziestych w Pile prezesem SV Hertha Schneidemuhl.
Ów doktor Stukowski był w latach trzydziestych w Pile prezesem SV Hertha Schneidemuhl.
Książkę można ciągle kupić u wydawcy, wszelkie informacje pod nr tel. 888841206
Książkę kupiłem gdy robiłem przegląd auta co prawda pół roku temu, wydaje mi się ze jeszcze są. Teren byłego WOSS, facet ma na wystawie. Zresztą blisko mieszkam, jak ktoś chce to załatwię.
Utwórz konto lub zaloguj się, aby dołączyć do dyskusji..
Musisz być zarejestrowanym użytkownikiem, aby móc opublikować odpowiedź.
Utwórz konto
Zarejestruj się, aby dołączyć do Nas!
Zarejestrowani użytkownicy, mają dużo więcej przywilejów, związanych z użytkowaniem forum.
Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie bezpłatne.