Książka Stukowskiego "Do końca w Pile" dostępna!
Książka Stukowskiego "Do końca w Pile" dostępna!
Właśnie oddałem do druku polskie tłumaczenie książki Stukowskiego "Do końca w Pile" (Bis zuletzt in Schneidemuhl). Cena za egzemplarz 20 zł. Do kupienia w drugiej połowie grudnia. Dla zainteresowanych tel. 888841206. Stron 168 okładka miękka foliowana.
Do kupienia od zaraz.
Do kupienia od zaraz.
Re: Książka Stukowskiego " Do końca w Pile"
Czy książka będzie ogólnie dostępna? W księgarniach lub Internecie?
Książka "Do końca w Pile"
Są to losy pilskiego lekarza garnizonowego (wojskowego) i nie tylko jego podczas walk o Piłę w 45r, opisuje on również swój pobyt w niewoli w obozie jenieckim w Stalingradzie. Czy będzie w księgarniach jeszcze nie wiem. Wszystkiego można sie dowiedzieć pod numerem telefonu który podałem.
Hallo Maciej!
Spotkałem latem 'obecnego' właściciela tej ksiazki. Rozmawiałem z nim w sprawie tłumaczenia oświadczył, że powojenne tłumaczenie na j. polski jest robione w Niemczech. Jestem bardzo zainteresowany tą ksiazką, a równoczesnie zaskoczony skąpą informacja gdzie jest robiona.
Najbardziej leży mi na sercu, jak udało się tobie przekonać właściciela do odsprzedaży praw autorskich?
Skoro mnie się nie udało...
Pozdrowienia
Tom
Spotkałem latem 'obecnego' właściciela tej ksiazki. Rozmawiałem z nim w sprawie tłumaczenia oświadczył, że powojenne tłumaczenie na j. polski jest robione w Niemczech. Jestem bardzo zainteresowany tą ksiazką, a równoczesnie zaskoczony skąpą informacja gdzie jest robiona.
Najbardziej leży mi na sercu, jak udało się tobie przekonać właściciela do odsprzedaży praw autorskich?
Skoro mnie się nie udało...
Pozdrowienia
Tom
Tomowi odpowiedziałem na priv. Książka będzie wydana legalnie, mam licencje na piśmie od wydawnictwa. Nakład będzie symboliczy. Sprzedaż tylko bezpośrednia, więc kto pierwszy ten lepszy. Jak tylko dostanę książkę z drukarni, to opiszę dokładnie ile ma stron (ok. 140) ile ilustracji i jaka okładka. A jak ktoś udostępnia w wersji elektronicznej to widomo kim jest.
- Rafal_Pila
Utwórz konto lub zaloguj się, aby dołączyć do dyskusji..
Musisz być zarejestrowanym użytkownikiem, aby móc opublikować odpowiedź.
Utwórz konto
Zarejestruj się, aby dołączyć do Nas!
Zarejestrowani użytkownicy, mają dużo więcej przywilejów, związanych z użytkowaniem forum.
Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie bezpłatne.