Salony gier komputerowych w Pile
Re: Salony gier komputerowych w Pile
Była jeszcze kiedyś przez chwilę mała kafejka w kamienicy przy Bydgoskiej, tam gdzie jest piekarnia a obok był postój taksówek (okolice przystanku Bydgoska\Łowiecka). Nocka w kafejce na Ludowej kosztowała chyba koło 30 zł.
Na Płotkach jedna maszyna do gier stała chyba też w tym "pawilonie" na górze, tam stołówka chyba była?
A nocki w kafejkach nie były bardziej po to aby grać po sieci w Starcrafta, Quake'a i inne gry?
A nocki w kafejkach nie były bardziej po to aby grać po sieci w Starcrafta, Quake'a i inne gry?
-
momboxiaaa
Są teraz jakieś salony?
Może jak przyjedzie wesołe miasteczko?
Kiedyś salon gier komputerowych znajdował się przy ul. Matwiejewa, pomiędzy garażami, w miejscu gdzie później był Bar Wir.
Teraz to tylko po barach jest jednoręki bandyta.
- marasxt
- PRZYJACIEL
- Polubił: 1 raz
- Polubiono: 2 razy
Ja pamiętam salon o nazwie "Forum 2000", idąc od ul. Bieruta w stronę "Smakosza" wąskim deptakiem, mieścił się w drewnianym niskim domku z prawej strony po minięciu odkrytego basenu.
Było w nim zawsze ciasno, brak klimy powodował że dominującym zapachem był pot i stare skarpetki, ale i tak chodziłem tam zagrać w "Galaxian".
Było w nim zawsze ciasno, brak klimy powodował że dominującym zapachem był pot i stare skarpetki, ale i tak chodziłem tam zagrać w "Galaxian".
Utwórz konto lub zaloguj się, aby dołączyć do dyskusji..
Musisz być zarejestrowanym użytkownikiem, aby móc opublikować odpowiedź.
Utwórz konto
Zarejestruj się, aby dołączyć do Nas!
Zarejestrowani użytkownicy, mają dużo więcej przywilejów, związanych z użytkowaniem forum.
Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie bezpłatne.